Særlig vigtig information om vores baner og klubhus: 

Grusbaner kan nemt ødelægges ved forkert brug, så følg venligst følgende instruktioner, når I spiller på vores tennisbaner. 

 
 • Banerne er sarte overfor både udtørring og oversvømmelse: I tørre perioder om sommeren kan linjerne risikere at løsne sig, så gruset på banen bliver porøs. Derfor skal banerne vandes både før og efter spil. Derudover skal linjerne først streges op, når de næste kommer for at spille på tennisbanerne – på den måde får gruset tid til at sætte sig.‚Äč

 • Hvis der ligger synligt vand på banerne, må der under ingen omstændigheder spilles på tennisbanerne, da man kan lave dybe huller i gruset.

 • Alle spillere på tennisbanerne skal være medlem af Viby Tennisklub evt. gæstespil skal aftales med formanden.

 • Er en booket tennisbane ikke taget i brug 10 min. efter spilletidens begyndelse, betragtes banen som ledig.

 • Nøglen til tennisanlægget skal altid lægges tilbage ved bookingtavlen i klubhuset. Hvis nøglen bliver væk så kontakt Kasper Lassen på tlf. 52509887.

 • Det er vigtigt at tennisbanerne bliver fejet, helt ud til kanterne og hegnene, med koste eller slæbenet, fordi det effektivt fjerner spirerne og forebygger at der kommer ukrudt.

 • Det er vigtigt at man altid spiller i sko med en flad sål med så lidt mønster som muligt, såsom tennissko. Løbesko har for meget mønster under sålerne og laver huller i tennisbanerne,

 • Hvis bestyrelsen opdager fejl på en bane, kan det ske, at denne bane bliver lukket indtil

 • den er repareret (dette kan ses med et sort mærke på bookingtavlen).

 • Til sidst opfordres du til at melde dig til vores facebookgruppe 'Viby Tennis klub' og evt. facebookgruppe 'Kvindetennisgruppe Viby if tennis'.
  Her skriver trænere og bestyrelsen al praktisk information i løbet af sæsonen.




Frivillighed 

 
Viby IF Tennis er en lille forening, og derfor er vi afhængige af at alle medlemmer hjælper nogle få timer om året for at holde vores baner og klubhus i god stand. Vi har ikke råd til at ansætte en banemand til at vedligeholde tennisbanerne i detdaglige.  

Derfor er det som nyt medlem vigtigt at overveje, hvordan I vil kunne hjælpe. Hver sæson har vi nogle arbejdsdage, hvor man i nogle få timer giver tennisbanerne en kærlig hånd, så de bliver ved med at være lækre at spille tennis på. Andre er måske mere interesseret i at hjælpe med i bestyrelsen; og nogle har måske flair for at tage billeder af vores træning, og sætte det op på vores hjemmeside.
  
Kort sagt; al hjælp er velkommen. 
Vh Bestyrelsen 
Regler fra DGI og DTF:

https://tennis.dk/wp-content/uploads/2020/04/Coronavirus_plakat_dgi_ver2.1.pdf
Viby Tennisklub - Skanderborgvej 224 - 8260 Viby J